marți, 25 martie 2014

Usi comanesti

Lucrate cu atentie de echipa de la Artisan de Maison, usile de lemn sunt facute din texturi diferite de frasin, stejar, cires, tei sau lemne exotice. Producem usi de interior din lemn stratificat in stil clasic, dupa dimensiunile. Esentele din care sunt realizate usile sunt: stejar si tei , la o grosime. Spatiul: usile de interior sunt un element vital in fiecare locuinta si desi toti ne dorim sa.


Usa interior Gamma,Transistem 90x2cm, Nuc. Variantele din stejar, fag sau tei isi justifica pretul ridicat prin rezistenta. Usi din lemn stratificat furniruit – fabricate din panel si acoperite cu un strat de . Daca porniti in cautarea unei usi de interior trebuie sa stiti ca pe piata.


Este o usa care necesita material de calitate ( tei , stejar, exclus brad) care . Gama de produse usi de interior din lemn ofera posibilitatea alegerii unui model de usa potrivit cu stilul locuintei dumneavoastra, fie ca acesta este modern sau . Descriere produs: Usa alba din lemn stratificat tei Usile albe sunt foarte apreciate , indiferent din ce material ar fi ele realizate. O usa alba creaza ideea de spatiu . Usi interioare = lemn cires, Podea = mixta: . Manere, feronerie usi ferestre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare