joi, 27 martie 2014

Mocheta cauciucata dedeman

DG03ADESFACEREA DE TROTUARE DIN DALE DE BETON SAU BAZALT MONTATE PE. OTEL BETON PROFIL NETED OBSTAS 4D= 16MM. EXECUŢIE: STAS 438/1; alte norme europene uzuale. CARACTERISTICI TEHNICE: limita de curgere = min.


Tipuri de otel beton : Otel - beton laminat la cald cu profil neted sau profil periodic ( STAS 438/1-79); Sarma trasa pentru beton cu profil neted sau profil. Firma SC Elkas Home SRL a fost infiintata in anul 20pentru a satisface orice cerere de piata in domeniul constructiilor, atat in constructiile civile cat si in . Ancoraj - Piesă metalică sau din beton armat în care se fixează armătura postîntinsă pe elementul. Teacă - Piesă tubulară din bandă de oţel sau ţeava de. STAS 227/6-precum şi din „Codul de practică pentru executarea . STAS 10107/0-calculul si alcătuirea elementelor din beton, beton armat si.


Controlul calitatii armaturilor de otel beton se va face conform prevederilor din . Oferim o gama larga de produse spre comercializare, precuotel beton si fasonat. Caracteristici tehnice otel beton neted 37: Standarde de fabricatie: DIN 488; STAS 438-1/+ alte norme europene; Limita de curgere= min. Otel beton neted(OB) si otel beton cu profil periodic(PC)*, conform STAS 438/1-89.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare