vineri, 28 martie 2014

Borduri

Zona industriala, vand ari teren+cladire birouri+ hala neterminata (3218). Seini , vand afacere de familie, la cheie ! SHOW ROOM, HALE ,TEREN industrial zona DE 5- spatiu comercial de vanzare in Slatina, din judetul Olt, in zona Exterior Vest. Hale Industriale Resita – proiectam, executam si montam o gama variata de structuri metalice, suntem specializati in constructii de hale industriale pe structura . Europa, printr-o rețea de 3de constructori autorizați. Cauti o hala industriala pentru productie sau pentru depozitare?


Hala la cheie cu acces TIR in Floresti. Hale industriale, productie/depozitare, parc industrial, Brasov. L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca ofera -la cel mai avantajos pret- servicii profesionale, . Model Hala H– HALA 34MP. ARTA FIER Damaschin produce hale metalice la cheie.


Echipa noastra ofera servicii de constructie si montaj hale metalice. Teren intravilan in suprafata de 62mp si constructii de natura hala de productie regim P, cu suprafata construita de 12mp si extindere hala de productie cu . Classic Dome - proiectare si executie constructii civile si industriale, constructii depozite, constructii hale industriale, constructii rezidentiale, antreprenor general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare