vineri, 28 martie 2014

Beton hidroizolant

Solutie ideala pentru impermeabilizarea betonului in toata masa, pentru fundatii, beciuri, subsoluri, parcari subterane. Este o modalitate completa de etansare a structurilor de beton care se pot aplica si la constructii subterane cum ar fi fundatii, tunele, apeducte . De aceea este recomandat sa folositi un beton hidroizolant pentru constructiile dvs. Calitatile si caracteristicile betonului.


Acest mortar se mai utilizeaza pentru: hidroizolarea suprafetelor minerale cu pori deschisi;; etansarea zidariilor (cu suprafata neteda, rostuite la fata), a betonului. Produsul, denumit generic Penetron, este un material de impermeabilizare si hidroizolare integral cristalin ce se aplica pe suprafata din beton prin pensulare,. Folosit ca aditiv in beton : - Asigura o hidroizolare distribuita uniform in toata masa betonului tratat cu aproape 1; - Imbunatateste proprietatile betonului. Produse de hidroizolare impermeabilizare si protectie a structurilor din beton. Creste durata de viata a betonului.


Produse hidroizolare beton , impermeabilizarea, protectia si repararea strucutrilor din beton. Mareste viata betonului cu peste de ani. Sunteți interesat de Hidroizolarea bazinelor de apă realizate din beton ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare