luni, 24 martie 2014

Panouri metalice de gard

Pentru un par ondulat , placa trebuie sa aiba marginile rotunjite si sa fie cat mai subtire. Nu folositi placa pe parul umed pentru va vi-l veti distruge! Ai nevoie de o placa de par pentru intins parul, pentru par creponat sau in valuri? Placa de Creponat Ondulat si Intins Parul Aceasta placa dispune de capete schimbabile pentru creponat, ondulat si . Păr ondulat în doi pași și trei mișcări.


Dă-te cu puțin fixativ și apoi,cu ajutorul plăcii de păr,aplică presiune pe cozile împletite,de sus până jos,pentru a. Părul ondulat cu placa poate părea ceva ce ar putea oricare dintre noi să realizeze acasă. Ceea ce este și adevărat, însă depinde cât de mult . Placa de intins si ondulat parul BaByliss ULTRA CURL 25mm este un produs profesional ce poate fi folosit pentru intins parul, precum si pentru crearea de . Plăcile de carton pot fi utilizate ca atare sub formă de separatori de carton sau sunt prelucrate pentru obţinerea ambalajelor din carton ondulat. Placa de îndreptat părul este unul dintre acele accesorii de îngrijire.


Stilista Kelsy Osterman ne invata cum sa ne buclam parul cu placa fara a-l deteriora. Odata ce reusesti sa iti incretesti parul, cu ajutorul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare