marți, 25 martie 2014

Glet de exterior pe baza de ciment alb

Home Despre noi; Servicii. Calitate Cercetare Consultanta Solutii Optime Produse Galerie Portofoliu Contact. Telefon: +228+2294 . Cantitati necesare pentru prepararea unui metru cub de beton B200. CIMENT = 3kg/mc (7lopeti de ciment mc). Pentru prepararea unui metru cub de mortar sunt necesare: Ciment : 2kg.


DOMOLIT (sau DOMOLIT-TR): 4g. Mortare pentru tencuială. CRH CIMENT Constanta Statie de betoane din judetul Constanta. Descriere: SC CUCOR SRL efectuează o gamă variată de construcţii civile şi edilitare, la preţuri accesibile, cu garanţie şi de calitate superioară. Dimensiuni: 20X40XCM (latime/lungime/inaltime).


Intr-un metru cub intra buc, pe un palet intra buc iar pe metru patrat intra 12. Betonul este un material compozit obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment , agregate si apa. Holcim realizeaza acest amestec in statii ecologice, . Densitatea betonului este de 1. PRETUL ESTE PE METRU CUB. Preturile de mai sus NU INCLUD transportulbetoanelor in santier.


Tarif transport lei/km/sens din statia de alimentare aflata . Manopera pentru un metru pătrat de pavele este de aproximativ 16-de lei. Metrul cub de beton de cifa este aproximativ 2de lei, adică .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare