luni, 31 martie 2014

Goldband pret

Un bloc operator modern, format din sase sali de operatie si o sectie de anestezie si terapie intensiva a devenit operational. Dotarile Blocului Operator din cadrul Clinicii de Urologie Timisoara. Guvernul României a alocat aproximativ milioane de lei pentru construcţia noului bloc operator de la Spitalul Judeţean de . Bloc operator din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.


Salilele de operatie sunt dotate cu aparatura moderna, de ultima generatie. Schaas Mihaiela Carmina - coordonator Bloc Operator. De Sărbători, Spitalul Municipal Câmpina s-a înnoit cu aparat RMN, bloc operator și o specialitate medicală.


Mai mult decât atât, infirmierele care până ieri făceau curăţenie şi îngrijeau bolnavii, au devenit asistente în blocul operator ne-o confirmă chiar . Blocul Operator Urologie din incinta fostului Spital Municipal Arad este închis de mai bine de o lună de zile! Decizia limitării activităţii acestuia . Sperăm ca până de Paști să fie gata noul bloc operator. Practic, cel mai modern bloc operator din România, și nu numai, va fi la SUUB.


Ce se mai aude despre lucrările la noul bloc operator al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, începute prin 2013?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare