vineri, 28 martie 2014

Gresie si faianta bai mici

Firma Bauart Design SRL executa zugraveli mecanizate interioare cu vopsea lavabila de calitate si pompa de zugravit airless profesionala. Zugraveli - Reparatii interioare. Reparatii ale peretilor in urma inundatiilor; Reparatii de zugraveala pentru peretii patati accidental; Astuparea gaurilor in zidarie . Multumirea clientilor nostrii este cea mai buna reclama pentru noi, de acea nu ne putem permite sa tratam cu superficialitate nici un client si nici o etapa a . Realizez toata gama de lucrari de renovari, amenajari interioare si exterioare. Oferim garantie pentru lucrarile executate.


Transport moloz, MC, 200. Tencuieli interioare Driscuite, MP, 20. Glet de ipsos-finisat, MP, 15. Calitatea inainte de toate!


Pregatim cu mare atentie suprafetele, se repara si cele mai mici vechi fisuri, se aplica cu mare atentie vopseaua pentru a va oferii . Renovare apartamente, renovare vile, zugraveli. Amenajare spatii comerciale. Echipa noastra specializata in lucrari de amenajari . Pentru ca o locuinta sa fie ideala si sa va simtiti bine acolo, mobila, decorul si zugraveala trebuie sa fie pe gustul dumneavoastra si sa se . Gasiti in aceasta pagina si zugraveli in Cluj sau alpinism utilitar in Cluj pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare