luni, 24 martie 2014

Dedeman plase sudate

DINGWEI este unul dintre cei mai profesioniști producători și furnizori din oțel inoxidabil cu ochiuri de plasă din China. Fabrica noastra ofera cea mai buna . SERS: China profesionale producătorii și furnizorii de sârmă de fibra de sticla diverse ochiurilor de plasă. Poate sursă calitate fibra de sticla plasă de sârmă de. Dan Steel Mechel Metinvest Pittini. Cuie, fier beton, plasa sudata, sarma.


Plasa rabitz este o plasa impletita cu ochiuri hexagonale din sarma moale zincata, diametrul ochiului (D) fiind considerat diametrul cercului înscris în hexagon. Societatea noastra cu sediul in ors. Nu există nici o îndoială că prioritatea numărul unu a oamenilor este securitatea. Este bine de știut că această plasă de sârmă este capabilă . Masini Tehnologice Simple si LINII PLASA SUDATA pt Prelucrarea in SERIE INDUSTRIALA a Elementelor de ARMARE cu Ochiuri Modulare Consolidate pt . Fir metalic zincat prin imersie la cal Tip conform normei UNI EN 10244. Recomandat pentru împrejmuiri agricole, viticole si zootehnice!


De aceea colaborãm cu producãtori germani care lucreazã dupã cele mai. Pe lângã ţesãturi de sârmã vã oferim şi plase sudate cu ochiuri de pânã la 1mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare