vineri, 21 martie 2014

Termopane usi glisante

Pentru cusaturile decorative , veti obtine pasi mai bine finisati si mai. Fie că este vorba despre cusături de surfilat sau acoperire, fie că este vorba despre. Cu mașinile Baby Lock puteți realiza cusături decorative inedite, care vor . Masina electromecanica pentru cusut, care oferă tipuri de cusaturi utilitare si decorative. Printre operatiunile de lucru ale masini sunt incluse: tip butoniera . Curea neagra de lux barbateasca, confectionata manual din piele naturala de vitel, cu finisari de inalta calitate si cusaturi decorative in contrast.


Bărbați Moccasini de la velur cu elemente decorative. Mătase albastră de mătase. Pantofi pentru bărbați cu cusături decorative pe singură. Aceasta gama larga de cusaturi permite abordarea cu usurinta a oricarui tip de proiect de croitorie sau de decor. Datorita tehnologiei moderne . O contribuție deosebită o au scaunele din piele Nappa cu cusături ornamentale de contrast și elementele decorative aplicate generos.


Interioare Romanesti - tesaturi si cusaturi decorative. Cusaturile decorative au rolul unei tuse care deseneaza axele corpului pe rochie si semnalizeaza medianele cele mai importante ale corpului .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare