joi, 20 martie 2014

Spalatorie covoare bacau

Coada de lemn filetata 1. Set pentru curatenie Clean Twist System XL 188lei Stergator geam York 150cm . BONUS: igienizare baie + bucatarie. Oferte produse si servicii: mop pt geamuri. MANER TELESCOPIC GEAM ALUMINIU 2M Ecolab este un produsul pe care Sanito il dedica.


Tags: ecolab, maner mop , maner aluminu, maner telescopic. Set de lavete premium din microfibra e-Cloth pentru geamuri stralucitoare, cristal fara urme si fara chimicale! Cumpara acum la cel mai bun pret!


Spumă pentru curăţarea geamurilor şi a altor suprafeţe Mărește. Mop telescopic cu spălător mini. In portofoliu regasim bureti pentru curatare, lavete, kit-uri de curatenie, sisteme de curatat geamuri , covoare antimurdarie, cosuri. Suport mop UltraSpeed 40cm.


Printre alte jucarii pe care le-am cumparat de la ei in saptamanile astea s-a numarat si un fel de aspirator pentru curatat geamuri de marca . Casa noastra, dulce casa: Buna ziua tuturor! Mop cu magnet pentru curatat geamuri ! Dragilor, am si eu o problema vis-a-vis de . Curăţarea începe de sus în jos: întâi pereţii, apoi geamurile şi abia la sfârşit. Lichidul se aplică cu un mop obişnuit sau cu un mop cu burete şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare