vineri, 21 martie 2014

Gresie ieftina pitesti

Avem peste 3produse in categoria Tevi si accesorii cu preturi de la 0. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Profile din aluminiu standard sunt utilizate adesea în domenii precum construcţii, fabricaţie,producţie. Exalco oferă o gamă largă de profile standar inclusiv ţevi. Suport de montare pentru țevi rotunde de 5mm pentru balustradă de perete.


Detalii produs Foshan Winlin din oțel inoxidabil Co, Ltd. E-mail: Introduceți o adresă de e-mail validă Utilizatorul cu adrest e-mail parolă nu este găsit. Parola: Parola poate conține 6-de caractere. Grosime de perete: – mm. Diametru interior: – mm.


Capace plastic pentru tevi rotunde. Capac plastic pentru tevi rotunde. Sunt folosite pentru astuparea tevilor de gar al capetelor de balustrade sau ca si talpi. Teava rectangulara, patrata, rotunda pentru constructii, profile metalice, teava dreptunghiulara, zincata, tevi si profile metalice constructii, confectii mecanice, . Tevi rotunde : teava rotunda, tevi rotunde , tevi otel, tevi rectangulare, tevi patrate, tevi constructii, profile rotunde, bare rotunde, profile metalice, tevi sudate, profile.


Cupru şia aliaje din cupru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare