marți, 18 februarie 2014

Vopsea pentru piscine din beton

Cumpara vopsea piscina online pe eMAG. Sunteți interesat de Hidroizolarea piscinei şi vopsirea cu vopsea epoxidică? ADINOL-DM Impermeabilizant de masă pentru mortare şi beton nearmat. Potrivit pentru: Beton ; Consu3grame/mp. Tencuieli și mase de șpaclu.


Lacuri colorate și lazuri. Pardoseli epoxidice și protecția betonului. Ideală pentru piscine , atât din beton cât şi din metal. Conferă o suprafaţă lucioasă, elastică şi rezistentă la sistemele de . Este folosit pentru protectia rezervoarelor de apa, a suprafetelor de beton , . Emex este marca sub care Romtehnochim produce vopsele de piscina atat pe baza de apa si rasini. Vopsea epoxidică bicomponentă.


Este certificat cu marcajul CE, ca produs de protecÅ£ie a suprafeÅ£elor de beton , à n . Poate fi utlizat atat pe beton cat si pe placi de metal. Nuante: albastru, alb, verde, gri. POOL PLUS este o vopsea speciala folosita pentru protejare suprafetei piscinelor de poluarea din aer si apa. Are mare aderenta pe suprafetele metalice, beton , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare