marți, 25 februarie 2014

Pahare plastic transparente

Acessorii termopan, plase tantari , usi exterior termopan, montaje, etc. Termopane, accesorii aluminiu si pvc, plase insecte, usi termopan . Plase tantari - Codav Trend va ofera plase pentru tantari si alte insecte. Oferim o gamă diversă pentru plase de țânțari mobile în funcție de dimensiuni și utilitate.


Exită tipuri de plase mobile în funcție de tipul . Intra Tip:HUSE INSECTE si comanda accesorii pentru carucioare. Plasa de tantari pentru carucior Baby Dan Reflex Cars. ACCESORII PLASE INSECTE. Descopera oferta de +produse din categoria Accesorii carucioare disponibile pe. Plasa protectie insecte universala pentru carucioare si patuturi Reer.


Smart-Baby, unic importator gb, pune la dispozitia mamicilor accesorii cum ar fi genti. Accesorii pentru fereastra ADF : glafuri , plase contra insectelor , sisteme de ventilatie. Plisse) din fibră de sticlă ignifugă, rezistentă.


Profile din aluminiu (17x25mm) folosite pentru confecționarea de plase pentru insecte, fixe sau cu balamale . Plasele de țânțari sunt de trei tipuri:.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare