miercuri, 26 februarie 2014

Usi rabatabile

Usi multifunctionale rezistente la foc preturi mici la HORNBACH! Vopsea spray indicată pentru a renova şi înfrumuseţa obiectele care sunt expuse la temperaturi ridicate, cum ar fi grătare, sobe, abajururi, burlane, etc. Cafco 3este o vopsea usoară care asigură o rezistentă la foc deosebit de eficientă într-un strat minim aplicat pe structuri de metal si beton, pardoseli metalice, . Clasa de rezistenţă la foc. Placă acoperită în prealabil cu strat de vopsea de finisare curat la ve- dere.


Canal de protecţie la foc, metal , pentru montaj direct şi suspendat. Montaj direct pe perete şi . EPOXYCOAT este o vopsea epoxidica, color, din doi componenti, cu. Suprafetele din metal sau otel. Rezistența la foc și pericolul de incendiu al clădirilor și structurilor.


Aderenţă excelentă la orice suprafaţă: metal , beton, lemn, sticlă etc. TOP FIRE STOP asigură rezistenţa substratului la foc depinde de câţiva factori, . Video pe „Pictura de aur cuptor vopsea rezistentă la căldură“. Vopseaua Termospumanta Ignifuga EMEX AQ FLAM este un produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare