joi, 27 februarie 2014

Trusa scule facom

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Trusă de scule (1de piese) pentru mentenanță 0JM. Formele sculelor pe panouri şi în spumă, în completare la marcajele pentru dimensiunea cheilor fixe . Set de 5de scule Facom. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Chei combinate scurte, de la la mm, în trusă.


FACOM vă stă la dispoziţie:. Facom si Beta dar nu stiu la care din. Am nevoie de un sfat in privinta unei achizitii de trusa de scule.


Una din cele mai importante companii producatoare de dispozitive si scule de mana din lume este compania. Scule de mana profesionale, scule si unelte, producator scule de mana. Timisoara Timis Telefon validat. Truse de scule , Servante, dulapuri Chei ,Chei tubulare ,Surubelnite ,Clesti, . Preturi si oferta de produse din gama set trusa scule auto din toate magazinele online din Romania.


Vand facom poze reale scule originale cu clichet. Este o trusa profesionala recomandata pentru industria auto si nu numai . Set, trusa , biti, maner, surubelnita, gadget, ieftin, surub, piulita, saiba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare