vineri, 21 februarie 2014

Opritor usa ikea

Cautati semiremorci second hand? Contactati direct vanzatorul de semiremorci. Click pe imagine sau marca/model pentru mai multe detalii.


In categoria prelate , cele pentru camioane necesita un grad mai mare de rezistenta. Confectionare si montaj prelate camioane (TIR), remorci, semiremorci. Schmitz Cargobull - Semiremorcă Prelată culisantă. Prelate Tir semiremorca semiremorci. As dori si eu s-mi faci un pret la o prelata de 2m pe 8m cu capse pe laterale de preferat gri pentru . Societatea dispune de un atelier de confectii si reparatii prelate auto si.


Confectii si reparatii de prelate , copertine, bannere: prelate2. Remorci preturi mici la HORNBACH! Felul marfii: europaleti; Termen de livrare: Greutate bruta: 0. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Nimic mai ciudat, avand in vedere faptul ca raportul de pret dintre o prelata si o. Asta in timp ce semiremorcile cu prelata sunt folosite de obicei 7-ani, . RAR-ul este efectuat de noi si inclus in pret (aproximativ 5lei plus taxe de transport).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare