marți, 18 februarie 2014

Exalco ro

Dupa debitare (taierea in scanduri la gatere in fabricile de cherestea ), . Felie lemn salcam rotund/oval diametru ~10-14cm, grosime 1cm, Atentie, caracteristicile (culoarea, diametrul, grosimea) feliilor de lemn pot varia de la o bucata . PAMAT PROD SRL- Cornesti Sat Ibrianu. Par natural de mistret, de cea mai buna calitate. Oarecum mai ferm decat silvertip, din par de bursuc.


Parul este lucrat manual, pentru a obtine forma tipica a . Etapele construirii unui foișor de lemn pentru grădină cu cherestea de la Hornbach. Cu multe poze și prețuri detaliate. Stalpi din lemn tare salcâm Onorăm comenzi mici si mari. Tocator din lemn de salcam 28xcm max-52Maxdeco la cel. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Bloc pentru mâner din lemn Salcâm Burl. Lemnul este un material natural aşadar modelul poate diferi de cel din poză, din această cauză, la comandă te rugăm . Cherestea de salcam ,dulapi de grosime 5cm ,lungime de si m,latime de 21. Afost tinuta afara pentru uscare naturala timp de 3 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare