miercuri, 26 februarie 2014

Ciocan de lipit letcon

Te asteptam in showroom-ul nostru din Bucuresti cu o gama variata de usi de interior moderne din sticla. Modele premium de la renumitul producator LEBO! O baie are nevoie intotdeauna de elemente care intrunesc atat partea decorativa cat si cea functionala. Cabina dus din sticla securizata este cea mai utila din . Echiparea standard Izotec se face cu sticlă SGG PLANITHERM XN,.


Usi de sticla preturi mici la HORNBACH! Belform Sahara Perete fix dus 120xH2cm, geam sablat cu model - GQS - Cel mai mare online de obiecte sanitare. Montaj folie decorativa mata imitatie geam sablat ,pe stoc diferite modele ,folii mate matuirevcu dungi,patrate,buline, livram si in tara, Comanda acum! Modele de sticla satinata, pentru usi si ferestre : From sticla sablata.


Etichete: modele sticla sablata , modele sticla satinata, sticla sablata, . Sticla sablata poate fi utilizata la decorarea diferitelor piese de. Geamul sablat este o sticlă mată cu aspect înghețat putand fi realizata pe toata suprafata sticlei sau cu model , in functie de cerintele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare