vineri, 21 februarie 2014

Plase net

Pentru lipirea celor mai diferite plăci ceramice, pietrelor naturale, pietrelor fine,. Klinker , perete de cărămidă, plăci din gipscarton, plăci perete din gips, . Placa pardoseala klinker Klinker extrudat, rezistenta la inghet/dezghet, rezistenta chimica, disponibila si in varianta antiderapanta R11. Fatadele din zidarii de caramizi Terca Klinker ofera un confort termic si. Pardoseli cu imbracaminte din placi de piatra, ……….


PLACI PIATRA NATURALA. Placi ceramice extrudate preturi mici la HORNBACH! Textura marmurei pe unele placi de dimensiuni mari, arată unicitatea și continuitatea desenului, trecerea lentă a culorilor și formei acesteia. Fatade si interioare – montajul placilor la interior. SMAntique klinker brick.


Cărămida klinker este nemaiîntâlnit de rezistentă. Se acordă garanție 1de ani din momentul dării în exploatare a clădirii. Se utilizează în special pentru lipirea plăcilor de gresie porţelanată, ganitogres, plăci klinker şi materiale de construcţii similare la interior, inclusiv pe pardoseli .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare