miercuri, 19 februarie 2014

Depozit materiale constructii arad

Ca sa porti onorabil titlul de electrician profesionist, trusa ta de scule trebuie sa contina uneltele indispensabile pentru lucrarile cu circuitele electrice. TRUSA SCULE LACATUS TSL – BUC; TRUSA SCULE ELECTRICIAN TSE – BUC; TRUSA SURUBELNITE-BUC\ . Set de instrumente profesionale pentru electricieni. Acesta conține de piese special selectate necesare atât pentru industria electrică, cât și pentru cea auto. Constructie rigida, rezistenta la socuri, compartiment pentru documente, . Trusa scule electricieni in Valiza-troler HAUPA EXTRA 10V piese.


Trusa Electrician Duo- E MOBIUS DESCRIERE PRODUS: Contine: scule în geantă textil; Geanta textil din material foarte rezistent; 12denier. Circuit electric pentru alimentarea unui motor, ohmmetru, elemente componente de rezervă în vederea înlocuirii, trusa electrician. Trusa profesionala de scule pentru electricieni in geanta UNIOR 10ak7.


Magazine, preturi si caracteristici pentru Trusa electricieni MOB si IUS TRUSA ELECTRICIAN TSE(oferte - pret de la 174RON).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare