luni, 28 aprilie 2014

Usi semineu second hand

Stâlpi gard ascuțiți buc, lemn de pin tratat, x 1cm - Stâlpi gard. Material: Oțel zincat Înălțime ancoră: m Piese compatib. Panouri, plase si stalpi pentru constructia de garduri si imprejmuiri la preturi foarte mici. Plasă bordurată zincată 1200x2000x4. Gard panou bordurat - Conan Prod - Vindem panouri gard bordurate si zincate , stalpi zincati panouri gard , sistem de gard plastifiate, cleme prindere panouri, . Panou gard zincat 20x2500mm Accesorii optionale: stalp gard.


Modele de stalpi : inaltime m,. Sistemul complet cu panouri de diferite inaltimi si stalpii corespunzatori,. Panourile sunt facute din garduri grele sudate, 20mm latime si disponibile in.


Garduri din panouri zincate sau vopsite si stalpi din teava neagra rectangulara. XL Stâlp gard pentru gard din plasă, buc. Suport stalp tip tarus 71x71x3mm, zincat , fixare in beton. M de calitate la cel mai bun pret doar de la Constal.


Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara! Panourile de gard bordurate zincate se utilizeaza in general pentru imprejmuiri. Se foloseste ca accesoriu pentru toate tipurile de gard sub forma de . Poza cu caracter orientativ. Pretul afisat include doar stalpul pentru gard zincat. Recomandat pentru panou de . Acesta vine la pachet cu cleme-bride zincate de.


Taguri: gard , impletit, plasa, stalp , zincat. Stalp gard zincat , 15mm. STÂLP PENTRU GARD DE FIER - GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL. Garantăm 1 cele mai bune prețuri la materialele de garduri , fabricație .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare