marți, 29 aprilie 2014

Trusa scule modelism

Scule miniatura, scule modelism , scule si unelte electrice miniatura. Kit modelism compus din:. Diverse scule pentru modelism si hobby cu aplicatii diferite. Burnisher (lustruitor) cap sferic 3. Mașina de găurit frezat, pentru modelism.


Accesorii si consumabile . Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Ideala pentru copii si incepatori. I-mi place sa cred ca am citit destul de bine ce este pe forum, insa nu am gasit nici o rubrica despre ustensile, materiale, tehnici folosite. Au avut minibormasina cu trusa de scule cu tot si prelungitor flexibil in Cora cu doar de RONi.


Trusa pile ac buc 06A020TOP Topex. Fierastraie si masini debitare Proxxon, cu utilizare in miniatura, modelism , hobby, electronica, cercetare, . Furnizam scule si echipamente de calitate utilizatorilor industriali, serviceurilor auto,. Ceta Form, ideale pentru electronisti, pasionati de modelism si machetare. Menghina de banc pt modelism , mm, Topex.


Click aici pentru vopsele si scule de la Citadel ! Banc de lucru cu panou pentru scule. Folosirea site-ului nostru indică faptul că acceptați politica noastră privind cookie-urile. Aflați mai multe de aici Politica de Confidențialitate și aici Politica. Un set cuprinzator de lame de otel carbon de precizie, din otel de inalta calitate, impreuna cu mânere pentru modelism , modelarea machetelor, retus, . Contine: bormasina, ciocan, fierastrau, cheie franceza si multe alte accesorii.


Disponibil in magazinul Alege magazinul. Ungator de precizie pentru modelism , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare