joi, 17 aprilie 2014

Panou gard bordurat

Produsele fabricate din acest material , pot fi folosite în maximă siguranţă în . Au la poarta magazin de prezentare si gasesti prelata cauciucata cat. Prelata Auto CarSun Impermeabila. Iti protejeaza masina de razele . Poliplanul este un material din fibre textile sintetice impregnate cu PVC.


Capacitate: 8-persoane. Cadru: tevi de otel sudat la mare frecventa. Obtine pretul cel mai bun pentru prelata impermeabila polietilena. Exemplu cort gradina: Dimensiuni x x 3. Protectie caroserie (9); Protectie colturi (3); Protectii usi (14); Spuma protectie (2).


Comercializam o gama vasta de prelate impermeabile , realizate din material cu tesatura dubla din poliester acoperit cu pvc, ce confera o rezistenta crescuta la . Punem accent pe calitate, asa ca fie vorba de uz personal comercial, Freeteks nu va dezamageste si va pune la dispozitie o gama larga de materiale pentru . IMPORT SPANIA - ANI GARANTIE. Materiale copertine impermeabile. Va oferim o prelata de cea mai buna calitate, 1 impermeabila , dintr-un material folosit si la confectionarea prelatelor de camion. C); materiale 1 impermeabile ; culori rezistente in timp; prelucrare usoara . OFERTA de Pret la produsul MEGA PRELATA IMPERMEABILA 6X10M din oferta Vexio!


Acum este doar 14lei! Exterior impermeabil , rezistent la r. Comanda Online produsul MEGA PRELATA .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare