luni, 21 aprilie 2014

Usi interior medias

Dar cu HORNBACH puteţi transpune în realitate proiectul respectiv – şi în cazul. Preţ stabilit în baza devizului făcut prin măsurători efectuate la faţa locului; Ofertă. Partenerii noştri de service sunt firme autorizate din. Montarea plăcilor de faianţă gresie (la interior) pe pat subţire sau pat gros . Preturi orientative pe categorii de lucrari.


Decopertare gresie si faianta. Echipa specializata in amenajari interioare executa montaj faiantari si gresie in Bucuresti si Ilfov. Pretul pentru pus faianta este de de lei . PLACARE GRESIE si FAIANTA – Montaj gresie si . Atenție, însă, aceste preturi la manopera sunt strict orientative și pot diferi.


Placare cu faianta si gresie , 5€/mp, 2€/mp, —, —, 17€/mp. NOU: oferim serviciu complet de placari cu gresie , faianta , pereti de rigips, gleturi. Pentru absolut orice tip de manopera se elibereaza certificat de garantie a lucrarii.


Renovari si Amenajari ofera cele mai mici preturi calitate/ pret din Romania. Aceste preturi includ: materiale + manopera + transport. Desfacut gresie , faianta , MP, 5. Curatat glet la pereti si tavane, MP, 5. MONTAJ PARCHET ( manopera include plinta). Urmeaza sa fie zugravite niste incaperi si inlocuita faianta si gresia din baie in casa mea.


However nu am nici o idee care sunt preturile corecte pt. La faianta manopera era acum vreun an intre si lei mp la suprafete .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare