marți, 22 aprilie 2014

Osb 12 mm hornbach

Poate că cele mai impresionante elemente ale amenajării sunt scara structurală și pardoseala transparentă , ambele realizate integral din sticlă. Pardoseli industriale: foto si preturi de la compania ENEIA-GRUP S. Raşinǎ epoxidicǎ, bicomponentă, transparentă , cu îngălbenire uşoară şi . Walk-In; sticla securizata transparenta cu DP active - invelis polimeric folosit pentru a nivela suprafata sticlei, cu scopul de a impiedica . FORPUS Covor pentru scaun de birou Forpus 820transparent 120xcm. Avioane care vor fi prevazute cu pardoseala transparenta.


Airbus A32 în care pardoseala compartimentului pentru pasageri va fi total transparentă. Pardoseala epoxidica autonivelanta,din doi componenti, disponibila in culori diferite, fara solventi. Grund epoxidic bicomponent, transparent , fara solventi.


Rasini de etansare pentru interior si exterior, produse eficiente, performante. Te ajutam sa alegi produsul potrivit. Acest covor are rolul de a proteja textura pardoselilor textile împotriva uzurii intense. Este transparent şi nu intervine în decorul spaţiului tău interior.


Colledani produce și instalează podele rășină, rășini epoxidice, sisteme de pardoseli integrale, rășini fără sudură, sisteme de pardoseli rășină. Pardoseala a fost inlocuita cu un strat de sticla transparenta , securizata, iar acvariul este luminat chiar si atunci cand in local este intuneric, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare