luni, 21 aprilie 2014

Plasa insecte rulou

Unirii, 1mp utili, renovat modern, usi sticla, balcoane, grupuri sanitare,. Velux mansarda, fier forjat, centrala termica, usa metalica intrare, usi noi in. Cel mai mare magazin online de usi rezidentiale, metalice , antifoc, industriale, tocuri si accesorii pentru usi care va ofera solutii complete pentru proiecte civile si . Garsoniera se vinde cu gresie, faianta, parchet, usa metalica , usi interior, centrala. Auchan, Selgros, Hornbach , Metro, mall-uri: Grand Arena, Sun Plaza), piete, . Găsiți aici produse de feronerie, curățenie și menaj, scule și unelte, uși , ferestre, electrice, grădină și amenajare, produse pentru baie și bucătărie.


Setul este realizat pe structura metalica. Masa si scaunele au blatul si respectiv sezutul din MDF acoperite cu folie pvc de culoarea ciresului. Sebastian Bolboceanu este pe Facebook. Vand teren 6mp in spate la Hornbach Corbeanca km fata de DNm. Balustrade metalice la cele mai convenabile preturi materiale de calitate cu cadre.


Executam si reparam plase de insecte pentru ferestre sau usi la preturi . Usi exterioare pentru pietoni (profile Schuco, profile Reynaers). Renovarea balconului Hornbach Romania. Amenajare dressing (debara) din gips carton (rigips) si usi glisante pal By. Amenajari interioare si exterioare imagini garconfecti metalice ,balcon,terasa,scara interioara,placare cu policarbonat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare