vineri, 18 aprilie 2014

Plasa protectie pasari

USI RULOU ANTIFOC - Usi Antifoc - Vindem-Ieftin. Comanda online mai ieftin decat in depozite Transport oriunde in tara. Le poti monta atat la usi , cat si la ferestre. Pot avea orice dimensiune, ceea ce le face potrivite pentru orice casa si orice scop.


Sunt realizate din tuburi ondulate . Opritor aplicat zincat pentru porti batante la DOAR 29. Dedeman Techirghiol, lucrari de construire cladiri noi, accese, drumuri si. C8/10) si elevatie din beton armat (C16/20) cu dimensiunile sectionale de. Dedeman Brau America rosu 5x2cm 2502-07- Dedicat planurilor tale.


Usile de garaj sectionale MCA sunt cele mai vandute usi de acest tip din . Usile industriale sectionale sunt realizate din panouri de otel de mm grosime cu o izolatie asigurata de spuma. DIMENSIUNI se pot realiza absolut orice dimensiune (la milimetru) in functie de golul de garaj. Usa de garaj tip rulou cu lamele 55mm - numai 2euro+tva. Dimensiuni: L= 24si H=22(cotele includ caseta superioara si ghidajele).


Sc Mecanolift NMN Srl valcea-0755645872-producator de usi de garaj de calitate automate cu sau fara telecomanda ieftine la pret,. Rulouri transparente antivant fabricate din cristal transparent, ideale pentru inchiderea si protectia foisoarelor, a teraselor si a balcoanelor caselor, . Oferte noi pe post de Montator usi industriale. MONTATOR USI DE GARAJ SI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare