vineri, 18 aprilie 2014

Usi de interior sibiu str distributiei

Comercializare cu usi de interior , usi de exterior, usi de garaj. Cumpara online liste de companii. Produsele Tehnolemn, indiferent dacă vorbim de uşi de exterior, de interior sau de ferestre,. Uși de interior din lemn stratificat. Modele uși de interior din lemn stratificat.


Adresa: Strada Distributiei 3-5. Sibiu , str Distributiei nr. Informatii de identificare publica. Domeniul de activitate: Uşi. Usi de interior lemn stratificat.


Obiectivul de activitate al firmei este producerea și comercializarea de ferestre, uși și alte amenajări interioare și exterioare. Amenajări interioare și exterioare. TEHNOLEMN - Ferestre și uși din lemn stratificat. Fax: Persoana de contact: BRATU-POPA DINEL . PVC Salamander Germania cu geam termopan si distribuția ușilor Porta Doors. Florida Construct ofera o gama complexa de produse: ferestre, usi interioare si de acces, usi.


Uși interioare albe MDF cu suprafata melaminata din CPL. Birou vanzari: Strada Distributiei Nr. Suntem o companie specializată în producția, importul și distribuția. Dacă treceţi pe strada Mai, cu siguranţă sunteţi foarte.


Porta Doors și producția produselor de umbrire (jaluzele verticale și rulouri textile). As a global specialist in energy management and automation with operations in more than 1countries, we offer integrated energy solutions across multiple .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare