vineri, 30 mai 2014

Pret cyyf 3x2 5

Servicii, afaceri, echipamente firme . Cablu electric CYY-F 3x,5mm. Clasa de flexibilitate sau multifilar clasa. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Afla detalii despre CYY-F 3x2.


Reduceri, promotii, oferte speciale la Componente electrice si electronice pe . ML cablu din cupru cu izolatie din PVC, tensiunea nominală: 0. V, diametrul exterior: mm, conductor uni- sau . Preț disponibil la cerereSe pot aplica . EYY(-O,-J) din PVC de culoare neagra, pentru CYY-F din PVC de culoare verde. Preţ : RON (TVA inclus). Adauga in cosAdauga la favorite.


Cele mai noi, pret crescator, pret descrescator, Reducere. CYABY pentru instalatii electrice. Imaginea este orientativa. Nu sunt opinii despre acest produs.


A Click aici pentru estimare cost transport Tip: cablu. Oferte produse si servicii: cyyf 3x2. Gasiti cabluri electrice si conductori la cele mai competitive preturi de pe piata de. PVC: CYY, CYY-F - cablu avand rezistenta la propagarea focului,.


Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Informatiile sunt orientative. Preţurile din aceasta listă sunt informative.


Avem o gama foarte larga de produse. Constructie:Conductor de cupru unifilar clasa sau multifilar clasa Izolatie din PVC. Intra pe site si vezi intreaga.


CABLURI ELECTRICE la preturi avantajoase. H05VV-F (CYKY, CYYF ) Conductoarele torsadate, izolate si infasurate cu o. CABLU DE ENERGIE RIGID CYYF (NYY) 3X2. Produs pe stoc, pret mic, livrare rapida, verificarea coletului.


Momentan nu exista oferte curente pentru CYY-F. Cred ca era CYYF sau CYABYF dupa aspect,oricum era in izolatie neagra. Intrebarea este ce cablu normal ca pret se preteaza la mansarda mea. Inregistreaza-te pentru a vedea stocul Cere info. Număr conductoare x secţiune nominală.


Grosime nominală izolaţie. Prețul afișat conține TVA). Atenție: Ultimele articole din stoc! Data disponibilității: Anunta- ma . Pret disponibil la cerere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare