luni, 26 mai 2014

Festonari covoare bucuresti

Atelierul mobil de festonat/surfilat/tivit COVOARE și MOCHETA. Geliv Serv Construct, Str. Ai un covor pe care vrei sa-l modifici pentru un nou spatiu? NE DEPLASAM LA DOMICILIUL Dvs.


Bucuresti , ID: 12749671. Pentru detalii nu ezitați sa ne contactați, lăsați-ne un nume și numărul de telefon și va sunam noi. Compară cele de companii din Sector BUCUREŞTI : DOBY SPĂLĂTORIE COVOARE , SPIRIDON S. Atelier de festonat covoare - str. Parchet laminat Covor Mochetă Preş Covor PVC LVT – pardoseală rezistentă . Strajerului nr 13b, 9002Constantza, Constanta, Romania - Evaluată la 4. Debitam si festonam plinta pentru montajul mochetei.


Trebe sa recunosc ca pana acum cateva zile nu stiam ce inseamna festonat covoare. Imi imaginam ca e ceva cu infrumusetarea marginilor, dar. Spalatorie - curatatorie cu preluare de la DOMICILIU si returnare gratuita. Spalatorie haine, curatatorie haine, spalatorie covoare , curatatorie covoare.


FESTONAM MOCHETA COVOARE CALITATE PRET NEGOCIABIL ,ATELIER IN SPATE MAG COCOR. Un tânăr care voia să se facă preot s-a răzgândit şi s-a apucat de afaceri cu covoare : „Nu a fost pentru mine“. Marin Costin a renunţat la o viitoare viaţă de preot.


Prelungiți viața covoarelor dumneavoastră pentru doar lei metrul liniar! Lungime: (cm), Latime: (cm), Selecteaza tip covor , Pret covor. Telefoane: 00(21) 334. Modifica pret festonare covoare ,mocheta.


Servicii surfilare ( festonare ) margini; 6. L–V: 000-130; S: 000–130. Mocheta la metru: Mii de produse si de zile drept de retur acum si in magazinul HORNBACH. Spălătoria de covoare Echo vă oferă servicii profesionale de spălare și curățare non chimică a covoarelor. M-am trezit ieri dimineaţă, am aruncat în maşină nişte covoare şi am.


Traversa covor fir lung Shaggy 8160M. Covoare si Mochete pentru casa si birou. Ace masini cusut industriale B finete cu bila nu sparge materialul pentru masin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare