joi, 22 mai 2014

Plasa de tantari metalica

Informati-va acum despre pret si disponibilitate in . Firmă specializată în confecționat și montat plase de insecte fixe și pe balamale, pentru uși și ferestre termopan, cu sita metalică galvanizată rezistente la . Sunt destinate iubitorilor de animale domestice, care intampina dificultati in intretinerea plaselor contra insectelor din fibra de sticla. Aceasta tesatura metalica se . PLASĂ DE ŢÂNŢARI UŞĂ CU RAMĂ 1X CM. Fa-ti singur plase insecte. Plasă ţânţari pentru uşă.


Prezentare plase insecte, tip plisse. Rulouri zi noapte, ZEBRE! Se pot monta pe ferestre si usi din . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Accesorii si plase anti-insecte, pentru ferestre, la preturi inegalabile. Te ajutam sa alegi produsele potrivite casei tale.


Cu o plasă anti-insecte făcută din fibră de sticlă, folosiți un ac și. Constructii Montaj , montez usi de interior, usi metalice usi si geamuri pvc,plas. Dotate cu sita neinflamabila, confera. Datorită rezistenţei lor, aceste . Există mai multe tipuri de plase de ţânţari din care va trebui să alegi ce ţi. PLASE IMPOTRIVA INSECTELOR.


Acestea sunt fixate pe un cadru metalic din profile de aluminiu prevazut cu . Exista plasa de tantari metalica cu vreo acoperire speciala? Sper că spălați plasele de țânțari măcar o dată pe an. Pe aceleași rame am montat plasa metalica cumpărată la metraj dintr-un magazin . Am o usa glisanta la bucatarie (spre terasa-curte) cu plasa insecte.


Am cumparat plasa fina metalica (aluminiu) si vreau s-o inlocuiesc pe cea . Sunt realizate dintr-un sistem inovator de . BALAMALE SPECIALE RAMA TANTARI. PROFIL ALUMINIU PLASA TANTARI 6M. Alea metalice lasa aerul sa curga pe cand celelalte nu vei simti . Compania FeroTech din Cluj-Napoca produce o gamă variata de rulouri exteriorare, ferestre, rulouri exterioare electrice moderne, plase pentru insecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare