marți, 27 mai 2014

Polistiren expandat austrotherm

Plăci din polistiren expandat pentru termosisteme la faţade lipite, faţade ventilate. Polistiren Expandat EPS AAUSTROTHERM pachet mc. Alege polistirenul expandat , grosime mm, porozitate deschisa si rezistenta buna la tractiune. Discponibil in magazinele Leroy Merlin.


Reduce costurile cu incalzirea locuintei pe timp de iarna, iar pe timp de vara impiedica semnificativ . Placi din polistiren expandat folosite pentru izolarea termica la fatade . Produsul care iti lipsea. Cumpara polistiren expandat austrotherm online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Austrotherm recomanda utilizarea produselor adecvate cu performante termice ridicate. Este un produs ce se utilizeaza in realizarea termoizolarilor fatadelor. Casa si gradina Materiale. Transport Gratuit Oriunde in tara. Austrotherm EPS- placi din polistiren expandat pentru termoizolarea faţadelor ventilate (numai cu prinderi mecanice), a pereţilor pe interior şi pe interiorul . Plăci striate din polistiren extrudat pentru faţade ventilate, diafragme (b.a.) dublate de sistem EPS, pereţi de subsol şi elevaţii la fundaţii.


Având la bază tehnologia şi calitatea austriacă,. Austrotherm Com SRL deţine în România trei fabrici de polistiren expandat şi extrudat, în Bucureşti şi locali-. Pentru reducerea la minim a costurilor de întreţinere, termoizolaţia corectă este mai mult decât suficientă. Datorita proprietatilor sale, in domeniul constructiilor acesta poate fi utilizat pentru a realiza profile pentru fatada, placi de polistiren expandat sau extrudat.


Pret Promotie la 1Bax-uri. EXPANDAT AUSTROTHERM EPS AF100MM. Plăci termoizolante din polistiren expandat ignifugat pentru termoizolatii, ADEPLAST EPS pentru spații fără încărcăre statică deosebită, izolarea spațiilor . Pachet complet termosistem polistiren expandat Adeplast EPS 7 grosime 1mm, plasa fibra de sticla 1gr/mp, dibluri PVC si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare