vineri, 30 mai 2014

Faianta alba 15x15 pret

Compara preturi si oferte actualizate. FAIANTA ESEDRA ALBA 25x41cm. Alba , 15x, pare a fi din perioada comunistă.


Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Faianţă ! Gama variata de faianta si decoruri artistice, pentru o casa atragatoare si pereti protejati. Vizitati-ne in perioada - iulie, intre orele 12:- 20:0 . Anunturi gratuite cu gresie si faianta la preturi mici pentru baie sau bucatarie. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Produsul este disponibil la comanda, iar pretul este orientativ. PVC cu usita faiantabila si inchidere magnetica 15xcm. Ambient la materiale de constructii, izolante, gresie, faianta ,. Ambient din: Sibiu, Cluj-Napoca, Bistrița, Alba Iulia si Râmnicu. Pentru dimensiunea de 1pretul se mareste cu 3de lei Acest model nu are lada de depozitare . Tasta actionare pentru pisoar, cu senzor GEBERIT, culoare alba. Bordura White Line x . Faianta Gold Morning Galben 15x15.


Vezi Oferta noastra de Rigle Lemn Sipci, Stinghii si Grinzi de Lemn de diverse dimensiuni ➽ Preturi avantajoase ➽ Plata si in RATE! Decor: sonoma + wenge magia blat termorezistent inclus in pret , chiuveta nu este inclusa in pret. Primo vopsea lavabila alba pentru interior.


PEI IV, aplicabila pe sol si perete; dimensiuni: 15xcentimetri. Dimensiuni: 30xcentimetri. Ambalare: metru patrat/ cutie. Gresie 15xpret Targu Mures. Decor faianta alba cu dungi gri Abrila inserto stripes A Paradyz Cu acest model de decor faianta alba cu dungi gri 20×60.


Dekor Monterrey muschio 15xcm, mat. Dedeman pot fi modificate, la pretul de 3 . Vand masina de taiat faianta gresie pe apa pret negociabil mai multe detali la tel 0740800651. Stone D este o colectie de gresie si faianta portelanata cu aspect de piatra. Blanco, Cream, Gris Claro, Gris Oscuro, Negro, Victorian Green, Amber, Cobalt, Mit, Greige, Sky Blue,.


Produs disponibil la comanda – solicitati informatii livrare pret final. Material, Ceramica pasta alba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare