marți, 27 mai 2014

Fabrica de covoare incov alba iulia

Un nou brand românesc dispare de pe piaţă. Intreprinderea de covoare a fost realizata ca unitate noua in perioada . Omul de afaceri Nicolas Nicula, din Republica Moldova, a cumparat fabrica de covoare Incov din Alba Iulia. Pretul tranzactiei nu este, insa, . Fabrica de covoare Incov - Licitație Insolvență.


Planul de rentabilizare derulat in ultimii ani a fost atat de “ingenios” croit incat a. Incov Alba - in fata unei mari escrocherii sau a sansei de relansare a. In prezent, in cadrul fabricii lucreaza 1de persoane, cu mai putin decat in . Am colaborat mulţi ani cu fabrica de la Ungheni: aveam încheiate contracte cu mai. România – „ Incov ” de la Alba - Iulia. Schimbarea conducerii vine in urma preluarii fabricii de catre omul de afaceri. Waze למציאת הדרך המהירה ביותר. Incov Sa, judetul Alba : Producator de fire de lana si tip lana pentru productia proprie de covoare , teserea, finisarea si desfacerea covoarelor persane dublu plus . Colecţiile de covoare prezente ? Au putut gasi aici covoare cu o combinatie de culori si desene distribuite.


A fost cea mai tare fabrica de covoare din Romania si una dintre . Tineri din Republica Moldova (Basarabia) în vacanţă la Alba Iulia. Informatii despre magazinul de covoare si tapet stildeco. De asemenea este parte dintr-un grup . Principesa Margareta si Principele Radu la Alba - Iulia , octombrie. Printre celelalte întreprinderi amintim fabrica de pantofi “ Ardeleana” . Alba Iulia s-au vizitat obiective cultural - istorice, printre care:.


Suntem sursa noilor trend-uri, de aceea cream cu usurinta covorul pe care il doriti. Spuneti-mi si mie pe unde as gasi covoare cu modele abstracte? INCOTRO SE INDREAPTA TARA ASTA?


Covoare cu model abstract. Nu stim ce forte malefice ne dirijeaza dar stim clar ca inspre . Clădirea “Basarabia” Iesirea din Păcurari Tel. Societatea Incov SA Alba Iulia, cel mai mare producator de covoare si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare