vineri, 27 iunie 2014

Weller statie de lipit

Foarte rentabila cu modul de economisire a energiei automat, durata de viata extinsa varf de lipire in sensul de reducere a costurilor de productie pe. Anunturi statie lipit weller - statie lipit weller. Statie de lipit WELLER WS 81. Reglare temperatura analogica. LT-M, stativ - Produs disponibil la Transfer Multisort Elektronik.


Consultaţi oferta noastră . Weller WT– Mai multe canale, mai multă flexibilitate. Mulțumită portofoliului foarte larg de instrumente compatibile cu noua stație de lipire cu dublu-canal, . Staţii de lipit şi dezlipit. Tip echipament statie de lipit. Putere statie 80W Domeniu temperaturi ciocan de lipit 150. Caracteristici principaleConceptde operare intuitiv Ecrantactil din sticla compatibil . SalutAti putea sa imi recomandati o statie de lipit , de calitate.


Weller fabrica insa de zeci de ani modele cu capete . Panelectronics International Srl. Intervalul de reglaj al temperaturii: 150°- . N, toti cunoastem aceste scheme de WECP-2 sursa indicata si multe altele. Problema este daca schemele sunt originale sau daca sunt . Vind statie de lipit Weller WDin stare excelenta. Unitate de lipit analog 80W controlata electronic. Varfuirle patentate si elementul de argint nu necesita temperatura inalta pentru . Nu cred ca au rost poze se gasesc pe net destule.


Folosesc Weller WMD Weller WMDsi Metcal MX-500P. Mai am si doua bucati PACE MBT . Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Preturi statie lipit - Lista cu rezultate pentru statie lipit. M-ar interesa o statie dotata inclusiv cu aer cald.


Sunt dispus sa investesc. Recomand cu caldura statiile de lipit Weller. De ce vrei sa iti iei o statie de lipit asa de scumpa? Varf pentru statie de lipit weller wxp 120-diametru varf 8-2mm. Scule - Unelte - Amenajari Focsani, Pistol de lipit romanesc 100W, carcasa noua.


Flux decapant pasta WELLER LF25. Top dezlipire vacuumatica, statie WELLER WTCP. Letcon de lipit cu gaz, fara alimentare la priza. Anunțul a expirat sau nu mai este de actualitate. Mai jos poti gasi anunturi similare din . Pentru detalii va rog lasati msg.


Informatii suplimentar: Inclus: unitate de alimentare,cu pat alimentare ciocan de lipit, cu Reinigunsschwann Depozit, . STATIE LIPIT WELLER WECP-PROFESIONALA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare