miercuri, 18 iunie 2014

Panou gard zincat verde

Aceasta tehnologie de vopsire confera o rezistenta sporita la . Livrare prin Flota Dedeman. Casa si gradina Materiale. Clema prindere tip pentru panou gard zincat.


Gard bordura Barcelona 0. Ca si panourile de gard bordurat zincat , acestea se folosesc la imprejmuiri si delimitari. Descopera promotiile zilei, ai. Plasa imitatie gard viu, neu. Disponibil doar pe Electroprima. O linie din panouri de împrejmuire cu înveliș PVC (policlorură de vinil).


O soluție sigură pentru un gard cu un aspect excelent. De asemenea, putem executa panou gard la comandă după cerințele clientului. Sc Gros Metal Srl comercializeaza panouri de gard bordurat in varianta zincata sau vopsite in culoarea verde sub diverse dimensiuni.


Panorile de gard zincate. Diametru ochi : 60x2mm. Acum zile - Vopsite verde in camp electrostatic : 6. Brico Depot iti ofera PANOU DE GARD ZINCAT X M in depozitul din Militari la pretul. Intra pe site si comanda online! Ce oferiDIAL vă oferă calitatea produselor confecționate cu cele mai noi tehnologii din România.


Cu peste ani de experiență în fabricarea produselor. EST METALCAB Beclean produce si livreaza panouri de gard , plase impletita din. STALP GARD ZINCAT X 40…. Pretul este pentru un panou de gard , si include TVA. Suruburi cap T, M8xZn cu piulita M– pt.


Plasă împletită din sârmă zincată acoperită cu PVC verde. Evaluare: Nu a fost evaluat încă. Ochiuri: 50x60x2Inaltime: 1. Firma dumneavoastra mi-a montat un gard acum ani la un teren de sport. La montare v-am intrebat cat tine? Raspunsul a fost sec: ne spuneti dumneavostra . Sunt destinate pentru formarea sistemelor de gard (stâlp gard - panou gard -șurub cap T).


Principala activitate este producția și distribuția de oţel beton pentru construcţii , panouri zincate pentru gard , panouri vopsite pentru gard , sârmă moale . Preturile se pot discuta in functie de cantitati. Este potrivit pentru tarcuri animale sau garduri terenuri de fotbal. Depo-materiale-constructii.


Se arată toate cele rezultate. Plase sudate din sirma zincata. Rabiţ - calitate simpla, zincată - plasa metalica sudata de armatura VR-1. PVC (culoare verde ) - plasa metalic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare