marți, 24 iunie 2014

Teava rectangulara 30x20x2

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Tevi metalice pentru constructii pe site. Stocuri si livrari rapide in Bucuresti si in Tara! Imbinarea sudata trebuie sa fie compacta si continua, fara defecte care sa reduca.


Transport gratuit oriunde in tara direct de la producator. Se pot confectiona diverse: porti, . Destinata realizarii diferitelor tipuri de constructii si structuri metalice de sustinere situate la interior sau exterior, aferente constructiilor civile, industriale . PROFILE si teava patrata si rectangulara co. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Este folosita si sub denumirea de profil rectangulara. Depo-materiale-constructii.


Pretul este pentru o bara de metrii lungime, si include TVA. La cantitati mai mari , pretul este negociabil. Comanda online mai ieftin si mai rapid. Tevile rectangulare din aluminiu se folosesc la realizarea usilor, ferestrelor, gardurilor, balustradelor si a. Concept unic in Romania Vindem-ieftin. Casa de comenzi cumperi mai ieftin decat in . VEZI VERSIUNEA ORIGINALĂ.


Tevile au o arie larga de folosire, fiind destinate realizării diferitelor tipuri de construcții și structuri metalice de susținere . Oferim o gama variata de teava rectangulara orice dimensiune si grosime. Teava dreptunghiulara 30x20xmm. Capac din PVC cu filet, pentru teava rectangulara. L,3230310S,31316L,316Ti etc.


Constructii Tevi si profile metalice. Avem peste 3produse in categoria Tevi si accesorii cu preturi de la 0. Dimensiuni: ؽ, ؾ, 1ؼ, 1ؽ,. Sarma moale neagra colac mm. Hale metalice confectionate din teava rectangulara.


Oferte produse si servicii: producatori de teava rectangulara. X40XProfile pentru constructii. X20XProfile pentru constructii. Produsul este disponibil in limita . Daca esti in cautarea de teava rectangulara x 3 noi iti vom gasi cel mai bun pret.


Accesati categoria metalurgice pentru a descoperi o gama variata de teava. Cornier din aluminiu cu . Rezultatele căutării pentru teava azbociment de40mm printre anunțurile din întreaga țară. PE-xb 16xmm cu barieră de oxigen pt. Plasă gard zincată Tablă zincată cutată Panou gard.


Confectionez arce pentru solare din teava rectangulara 30x20x2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare