luni, 30 iunie 2014

Surub autofiletant tabla

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Disponibile in culori RAL sau varianta zincat alb. Vand suruburi tabla autoforante autoperforante zincate rosu maro. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.


Prezentare video 3D a șuruburilor autoforante pentru acoperiș, marca Wkret- Met. URUB CAP CILINDRIC ŞI ADAN HEXAGONAL X MM. Looking for Șurub autofiletant pt. Caracteristici: Cap hexagonal cu guler, pentru cheia de 8 . Comanda minima este de doar bucata. Abonare newsletter lunar Rocast Nord.


SURUB AUTOFILETANT BETON D10X1MM. Cuie, suruburi , dibluri si alte elemente de fixare. Sisteme complete de fixare pentru tabla cutata, panouri sandwich, placi din.


Forma С – cu un capăt ascuțit. Se numește șurub un organ de mașină în forma unei tije cu cap, care are o nervură elicoidală numită. Uşă din tablă de oţel Table de bază pentru DK- TS. Se afişează 1-din articole. Puteti obtine cel mai bun pret pentru surub autofiletant prin intermediul serviciului.


Coaserea laterală a panourilor tip sandwich. Adecvat pentru fixare cu şurubleniţa. Instalarea tablei pe substructurile din oțel, adecvat în special pentru fixări sub . Cu Nibbler (foarfecă electrică de tăiat tablă ). Filet spatiat pentru tabla.


Domeniu de aplicare: Șurubul autofiletant se foloseşte pentru fixarea plăcilor de acoperişsau a plăcilor de faţadă pe un. Catalog Leroy Merlin casa si gradina februarie - 23 . Rating: Nu a fost evaluat încă. Se va monta şorţul de streaşină, în paralel cu linia streşinii. Vom folosi şuruburi cu cap plat, iar în cazul şipcilor din oţel, şuruburile vor trebui să fie şi autofiletante.


Oferte de pret avantajoase pentru Pret , Model,Dimensiuni. Pretul este pentru 5Buc. Categorii: Accesorii, Accesorii OSB, OSB, Sistem . Hericon Distribution: Şurub autoforant pentru panouri – dublu filet, panouri sandwich, panouri policarbonat, sisteme pluviale, accesorii generale, accesorii . Surubul este realizat din otel . Structura metalica cu grosimea tablei profilului pina la 0. Vindem tabla zincata cutata vopsita maro grosime la dimensiunile de metri pe la.


Autofiletante montaj panouri termoizolante la constructii si. Vino în magazinele LEROY MERLIN să descoperi toată gama de șuruburi , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare