miercuri, 28 februarie 2018

Troite din beton

Troita este fixata pe un soclu de beton. Materialele folosite sunt de calitate . Se poate construii diferite modele la dimensiuni diferite, adaptate. Apoi, s-a gândit, şi reuşit, să facă un cofraj pentru troiţe unicat în ţară.


Sunt asistent medical generalist, dar eu leg la fier beton , cofrez şi . BarsanArt: realizam TROITE si CRUCI din lemn, Obicte bisericesti sau chiar si Biserici din lemn. Cruci, icoane, troite , iconostase sculptate in lemn - preturi decente. Bisericuta luminoasa, troita , felinar din beton. Sport, timp liber, arta Arta . Realizez la comandă troițe , cruci în tehnica picturii în mozaic.


Suportul troiței, crucii este realizat din beton armat (fier beton ). Troitele sunt definite ca fiind cruci…. Oare putem sa ne închinam la niste statui în marime naturala, turnate în beton armat si vopsite în culori tipatoare ? Pe timpurile mai vechi decat domniile noastre, pana si bisericile de lemn erau foarte rare. Fiecare veghează troiţa creştină, având rolul de altar pe care sunt arborate . Capela a fost realizată sub forma unei troițe , așa cum este reprezentată pe o. Este confecționat din beton armat, placat cu travertin de Rușchița, pe un . Vanzatorul garanteaza ca prefabricatul din beton armat ( troita ) a fost construit conform proiectului de executie iar materialele folosite au certificate de calitate si. Reper pentru zălăuani timp de peste de ani, vechea Troiţă a fost. A fost construită la doi ani după revoluţie, din beton şi placat cu marmură . Troiţa din lemn este dedicată eroilor din cele doua războaie mondiale.


Este aşezată în faţa bisericii pe o platformă betonată. Partea inferioară din beton placat . Acum zile - Executam troite grecesti. Constructii cavouri cripte IEFTINE din beton armat mozaic granit marmura. LEA COMA stalp din beton.


SOCIES or stalp din lemn. REPORTAJUL ZILEI: O troiţă înaltă de metri a fost sfinţită duminică în. Troiță de lemn dedicată eroilor căzuți în primul război mondial (și al doilea). Unii dintre credincioşi au ridicat Sfinte Cruci şi Sfinte Troiţe , în locuri alese de. Va prezentam un nou model de “ troita ” executata in lemn masiv de stejar, conceputa pentru a fi folosita in troitele zidite din beton sau lemn, acoperite.


După oficierea slujbei de sfinţire, părintele protoiereu, . Produc si vand prefabricate din beton armat ( troite ) - model deosebit, unicat. Proiectare si executie TROITE GRAVATE SCULPTATE in LEMN MASIV realizate cu modele religioase si populare sculptate in lemn, TROITA GRAVATA in . Troiţele noastre sunt realizate exclusiv din beton armat. Avem grijă întotdeuna ca materialele folosite să fie de cea mai bună calitate şi la cele mai înalte . Troiţa este o veche ctitorie rămasă de mult în uitare, care a fost reabilitată.


Aceasta troita este scultata in lemn de tei stil bizantin cu impletitura in stil maramuresan si acoperis din lemn de brad dat cu bait si ulei de in. Tatal Loredanei a decis sa contruiasca de troite din beton armat (monolit) si s ale amplaseze in fiecare judet al tarii si in Bucuresti. Vă oferim o gamă largă de troite cruci și mobilier bisericesc ortodox.


Cadrul acesteia este din fier, este placata cu placi de beton iar pe interiorul acesteia vor fi aplicate picturi in ulei pe panza ce vor fi inramate . Rămăsese doar soclul de beton , un fel de piramidă din patru trepte,. Vechile troiţe stau alături de noile modele de cruci: din marmură sau din beton , mult mai bine întreţinute, dar care nu respectă tradiţia. Astfel, vechile porţi din lemn, care de-a lungul anilor s-au degradat, au fost înlocuite cu o structură nouă, din beton , cu o deschidere mai mare.


Autovehiculul scăpat de sub control a ieșit de pe șosea și a lovit în plin o troiță de beton amplasată în apropierea șoselei. Grinzi si Placi din Beton cu armatura de fier ( Beton Armat ) Inchideri perimetrale si . Confectionez figurine din beton. Prima troiță din satul Bordeștii de Jos, comuna Bordești, a fost sfințită la.


Cca tone Se livreaza in module ce urmeaza a fi ansamblate la locul montajului prin turnare de beton la interior. Am lăsat troiţa culcată la pământ căci, eu nu ştiam a face draniţă,. IPBM –Intreprinderea de Prefabricate din Beton Militari, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare