marți, 1 iulie 2014

Plasa sudata 8 mm 100x100 pret

Cumpara plasa sudata D= mm ochiuri 100x1mm 6xm, din sarma profilata. Discounturi pentru cantitati! Cele mai mici preturi numai la Constal Shop! Depo-materiale-constructii. Va rugam sa ne contactati pentru pret.


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. PLASA SUDATA CU STRIATII 2X5M 8MM BUC. Plasa sudata Ø mm ( 100x1) 2xm. METAL EXPERT INDUSTRY SRL - CONSTANTA. PRETURILE SUNT NEGOCIABILE!


Pret fara TVA: 18Lei. Dimensiuni variate, vanzare la Kg. Descoperiti plase sudate la preturi reduse (produse). Cu noi incepi cumparaturile.


Brico Depot iti ofera PLASĂ SUDATĂ AMPRENTATĂ MM 1X 1MM in depozitul din Militari la pretul de 43. Livrarea va fi insotita de . Ca si preturi pentru plasa sudate , diferenta financiara se va face in functie de. Astfel, la noi veti gasi plase sudate ieftine cu o grosime de la 4mm pana la 8mm ,. Teava rectangulara pentru constructii 30x20xmm , lungime m. Societatea noastra comercializeaza o gama variata de plase sudate. Daca primiti o oferta mai.


DIMENSIUNE OCHI: 1x 1mm. Produse de calitate la preţ de producător. OFERTA DE PRET PLASE SUDATE SI SPECIALE. Cere consiliere gratuita. Plasă de armătură sudată VR-în foi.


La solicitarea clienţilor executăm comenzi individuale de plase sudate. Foto, Co Denumirea, Preţ (RON), Unit. Est Metalcab comercializeaza plasa sudata amprentata pentru constructii. Deoarece plasa sudată are rezistență sporită, din ea se pot realiza confecții.


Sortare implicită, Sortează după popularitate. X1, 200x2dimensiuni: 2m x 6m. Plasele sudate fac parte din gama produselor metalurgice, utilizate în armare a betonului. Plase Sudate cu fier striat de 4mm.


O utilizare secundară a plaselor sudate o constituie . Oferte si promotii la Polistirock, tag plasa sudata diametru 4mm 6mm 8mm. Propunem un sortiment vast de plasa metalica sudata pentru constructii de . Oferim preturi ieftine in Chisinau. Intra sa vezi pagina produs! Balamale porti T°-T³ zincate la acelasi pret cu cele decapate. Sediul firmei este in Focsani si detine depozite de materiale pentru constructii situate atat in Focsani cat si in . Lichidare de stocuri plasa sudata zincata 100X100mm D=3.


X1mm , plasa sudata zincata 1Xm, . DE HALE 7metri×30metek= pret 25. X5M ochi 100X100mm UTILIZARE PLASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare