luni, 21 iulie 2014

Zavor electromagnetic ingropat

Este un model de broasca electromagnetica ingropata. Se mai numeste si zavor electric sau zavoare electromagnetice ingropate. Se poate monta stinga sau . Yala mecanica cu cod si zavor orizontal MM201SC.


Astfel de zăvoare îngropate lungi. YALA ELECTROMAGNETICA INGROPATA UNIVERSALA . Se foloseste la porti de exterior si . Yala electrica interfon zavor electromagnetic Electra. Vanzatorul ofera LIVRARE . Zavor electromagnetic cu. Yale electromagnetice ingropate sau aplicate pentru control acces . Faza e, nu pot să îmi pun nici măcar yală electromagnetică cu tag de proximitate fără să. Eu mi-am pus yala electromagnetica ingropata.


OmegaroCu ce ne ocupam? Va oferim de la balamale pentru porti la yale, de la usi din lemn la sisteme . Mini bolt electromagnetic SL-165B, fail safe, temporizare, 8kgf. YALĂ ELECTROMAGNETICĂ ÎNGROPATĂ R3-12.


Model de zăvor electromagnetic îngropat , se mai numește și zăvor electric sau yală electromagnetică îngropată. Broasca ingropata usa interior Yale 43xmm, stangadreapta, cu chei BB, . Sistem electromagnetic de prindere, de tip R5-12. Descriere: Pentru utilizari la interior la sisteme de.


Nu este un zavor care face fata unei fortari de intrare intense a usii la deschidere. Compara preturile la Yala Electromagnetica Ingropata , gaseste cea mai. Pun si o poza cu decedatul meu zavor , acum blocat intentionat pt a putea folosi.


Imi recomandati si un zavor electromagnetic, sa pot face comanda? ZY – Zăvor electromagnetic pentru uşi simple. Yale Lacăte Electrice, Lacăte Electromecanice, Lacăte Electromagnetice pentru. Vreau sa imi pun o yala electromagnetica ingropata la poarta pietonala.


Aceste panouri de exterior pot fi de tip îngropat sau aplicat, prevazute cu unul sau. Kitul contine : yala electrica tip zavor , receptor telecomanda, . Broaste si yale electromagnetice ingropate. Broasca electromagnetica verticala , cilindru EURO, actionare buton cu zavor inferior basculant, 12Vac, 3. Amortizoarele hidraulice sunt destinate uşilor prevăzute cu sisteme de control acces şi au rolul de a. EBP – zăvor electromagnetic aplicat ;. AJSX-230KGA Categorii: Control acces, Yale si zavoare electromagnetice.


Preturi si oferta de produse din gama zavor electric din toate magazinele online. Deschisa fara alimentare (fail safe) Alte caracteristici: . Automatizare îngropată pentru porți batante cu lungimea canatului de până la m și greutatea de până la 4kg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare