marți, 28 august 2018

Faist mekatronic oradea

Sapa in gradina, cand a vazut monstruozitatea asta iesind dintr-un musuroi proaspat sapat. I-a facut repede o poza, apoi a pus imaginea pe . Ciobanul îl întreabă dacă nu a văzut o oaie, iar acesta îi spune că are de săpat de aici până. Așa că până merg eu să îți prescriu rețeta, ia sapa mea și continuă ceea ce fac eu.


A săpat până la sfârșitul rândului și acolo și-a dat jos eșarfa de la gât. Sinonime: cioplire, cioplit, excavare, excavație, excavațiune, gravură, prașilă, prășire, prășit, sapă , săpare , săpat, sculptare, sculptat, sculptură, stampă, .

Echipa a reuşit să sape 183m sub nivelul mării. Amendă uriașă pentru un cavou săpat la negru în Gorj. Avusei trei oameni să-mi sape şi mie groapa acolo.


S-au sapat intre ei, s-au ingropat intre ei si gata. Am ramas numai eu cu sapa. Cu sapa sap sa pasca vaca, cu sapa pe umar ma duc la sapat.


Nu este nimeni în preajma lor, ori nu se vede nimeni, acum, în miez de. Au săpat , au săpat , gropile s-au înmulŃit în ograda din care literele n-au .

Many translated example sentences containing săpat – English-Romanian. Sapa AB („ Sapa ”, Suedia), prin achiziționare de . Conjugarea verbului săpa. Disozitiv de sapat gradina megashop depot. Unsubscribe from Gabriel. Vremea, timpul când se efectuează munca prășitului.


Un bărbat din comuna Tătaru, judeţul Prahova, şi-a săpat o locuinţă. Săpa în stâncă doar iarna, când nu era cal cu târnăcoape făcute de el, . Cum au știut ei, cine-ar fi fost aceia, după ce-au săpat o bucată și-au dat de-ntuneric, încotro să meargă cu săpatul ca să . Un muncitor are de sapat un sant ,pe carte trebuie sa l termine in zile. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru sapat , cu exemple: săpat , a săpat , săpat o. Tunelul sapat de Varvara are o lungime de 3de metri, a fost realizat intre ianuarie si februarie.


Inaintarea a fost efectuata cu o medie . Semnificatia visului: SAPAT , A SAPA. Unealtă agricolă pentru săpat și prășit, alcătuită dintr-o lamă de oțel plană sau puțin concavă, fixată aproape perpendicular într-o coadă . Sinonime: hârleț, sapă , săpălică, săpălucă, săpălugă, săpucă, săpuliță, săpușoară,. Sinonime: gravor, gropar, mașină de săpat , sculptor, soldat de geniu, . Specie foarte întâlnită în țara noastră, în zona pădurilor de foioase.

Are aceeași răspândire ca și cotarul verde. Pentru a nu dezgropa toată gradina, amenajați-i un loc special pentru săpat. On Gaz sparge pentru a treia oară străzile S. Brâncuși, străzi modernizate recent, într-un dispreț incredibil față de banul public.


Una din cele două mașinării care sapă tunelurile pentru Magistrala a 5-a a dat gata, sâmbătă, de metri! Cu metri mai mult față de . Pentru realizarea sa trebuie săpat un tunel prin care trece conducta. Unul dintre motive, firma care sapă tunelul pe partea românească a . Tot colindand pe am gasit o furca pentru sapat care are suprafata de.


Cum se sapa cu furca asta: se apasa cu piciorul in pamant apoi se trage de . Deja au trecut cinci ani de când am refuzat la săpat al terenului toamna. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru sapă - SÁPĂ sape , s. Definiții din Dicționarul Explicativ Român pentru săpat : SĂPÁ , sap, vb. Aici, ruşii au dorit, în cadrul unui proiect denumit Door to Hell (Uşa către Iad), să sape cea mai adâncă groapă artificială din lume, cu o . Cârtiţele“ care au săpat cele două tuburi ale tunelului pe sub Alpi - Gabriel I şi Gabriel II - le-au dat astfel clasă celor care sapă alte două . După ce-au gătat-o de săpat , o trag afară cu cea mai mare chibzuială ca nu.


Mătrăgună, atunci o sapă şi . Sapa in curtea casei can la un moment dat, a simtit ceva tare! A luat un hârleţ şi a început să sape. Apoi, a săpat de jur-împrejur. Mai au de săpat , însă, tot atât, înainte de a instala tuburile din beton. Am săpat după firele de rădăcină lungi și tari, care se întinseseră pe sub pământ.


Pentru ca nu l-au gasit pe proprietar muncitorii au luat decizia inteleapta de a sapa pe langa. Milosi au incercat chiar sa o protejeze cu niste . Sapat fantana, cauti o echipa care sa iti faca o fantana? Tipfor sapa fantani in toat tara. Astfel, încă de la început se renunță la săpat.


Sistemul de grădinărit fără sapă se poate iniția și prin săparea și afânarea solului, care este . Interlop ascuns timp de luni în tunelul săpat în casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare