vineri, 19 ianuarie 2018

Depozit usi pitesti

BIOKAY vályog nemesvakolat – egy vályog alapú beltéri glettanyag, mely mentes mindenféle mesterséges vegyi adaléktól, használatával egyedien szép . KingStone Hengerelhető dekoratív finom vakolat 1mm-es. KING STONE kül- és beltéri glettanyaggal javasoljuk), . Kiváló minőségű hazai gyártású prémium vályogvakolat kül és beltéri használatra. Beltéri , gipsz-mész gépi vakolat , simítóvakolat.


A Terra homlokzati vakolat az egyik legkedveltebb vakolat fajta. A felhasználásra kész vakolat kül- és beltéri falfelületeken egyaránt alkalmazható, mint időjárás . Előkevert, beltéri , mész-cement vakolatkeverék, minden Ytong építőelemre és ásványi alapfelületre. Kézzel és géppel egyaránt felhordható. További termékkategóriák.


Cégünk éves múlttal rendelkezik nemesvakolatok és kül- ill. A vékonyvakolatnak rétegvastagságából adódóan (1-mm) kicsi az önsúlya. Emellett megfelelő tapadószilárdságot, kopás- és időjárásállóságot, kellő vízzárást . Finomszemcséjű, világos színű, előkevert habarcs kő, tégla vagy tufa falazatra készített Poromap szárító vakolat felületképzésére. Most megtudhatjuk hogyan érdemes a nemesvakolatot használni beltérben. Thermomaster Design glettelő anyag homlokzati vakolat helyett - Duration: 6. Mindegy, hogy kül- vagy beltéri felületről van szó, a megfelelő.


A lábazati vakolat azonban nemcsak ellenálló, de dekoratív jellemzői is . Jó hőszigetelésű policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat. Vakolatok, festékek, lazúrok és hőszigetelő rendszerek széles választékban. Minőségi vakolatok kül- és beltérre. REVCO a minőségi vakolatgyártó.


COLOR – a természetes színek világa. A Policolor hengerelhető vakolat magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó, . Kültéri Szilikon kapart vakolat webáruház árak. A dekorációs vakolatokat a homlokzati és beltéri falfelületek dekorációs.


A kínálatunkban szereplő számos dekorációs vakolat a JUBIZOL hőszigetelő . Rigips gipszvakolat Rimano 0-mm beltéri kg. Aquabau szárító vakolat kg. Düfa putz R-5mm gördülőszemcsés vakolat 25kg.


Kül- és beltéri gördülőszemcsés jellegű, műgyanta kötőanyagú vékony vakolat. Szálerősített, páraáteresztő . A Thermo °Comfort hőtároló vakolat 23°C vagy kérésre °C olvadáspontú fázisváltó. A gyári keverésű vakolat lehet száraz- (készre kevert, zsákos, egy vagy több el is maradhat (pl. egyrétegű beltéri vakolatok esetén). A színek számos alakban és jelenségben nyilvánulnak meg. Nemesvakolat ,zsákos vakolat , homlokzati felhasználásra.


Kézi és Gépi felhordásra. Időtálló,páraáteresztő,könnyen felhordható,5mm-2mm . Alkalmazás: A VALMOR Vakolat felhasználásra kész, műanyag bázisú vakolat , mely homlokzatok és belső falak védelmére és díszítésére alkalmas. Azt, hogy a vakolat színtartó legyen, mindenki elvárja. A beltéri festés költségei ugyanis eltörpülnek egy homlokzati vakolat festésének költségeitől. Spachtel vakolat gyárilag előkevert, káli vízüveg kötőanyagú, kvarc töltőanyagú ( 5mm-es ), uv.


A nemes vakolat bedolgozása nem különbözik a vödrös. A nemesvakolatok rétegvastagságuk szerinti két csoportja: a fél. Vízlepergető, magas fedőképességű, akril-sziloxán bevonat, beltéri és kültéri falfelületekre.


Sziga-Tech beltéri festékek. Dekoratív beltéri rendszerek. Homlokzatfestékek és bevonatok.


A SPEKTRA AKRILÁT VAKOLAT fehér vagy színes védő- és díszítővakolat szemcsés (Z) vagy barázdás (R) szerkezettel beltéri és kültéri falfelületek védelmére. Felhasználás: Mész-cement alapú ásványi vékony nemes vakolat. A zsákos beltéri színezővakolatok gyárilag előkevert szárazhabarcsok.


Alkalmas finoman simított beltéri felületek, cement és cement alapú . A JUBIZOL Acryl Finish XS (XTG) (akril simított vakolat ). A felhordott vakolatra jellemző az egyenletesen szemcsés felület. MOZAIK VAKOLAT , KÜL- ÉS BELTÉRI. A mozaik vakolat műgyanta diszperziós.


Gyárilag kevert, beltéri , fehér színű, gipsz kötoanyagú glettanyag. A vakolat anyagát sajnos sok esetben még manapság is a helyszínen keverik. Weber-Terranova weberpas mozaik és marmolit lábazati és díszítővakolat.


Ytong beltéri vakolat , Vakolatrendszer az Ytong alapfelületre kifejlesztve.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare