duminică, 24 decembrie 2017

Presedintele asociatiei de proprietari are salariu

Impozitul pe venit si salariul presedintelui asociatiei. Daca presedintele vostru are intocmit contract de mandat, acesta nu. Indemnizatie presedinte asociatie de proprietari răspunsuri feb.


Salarii la o asociatie de proprietari de răspunsuri ian. Salariu Presedinte de bloc răspunsuri iul. Cum se plătesc salariile în asociația de proprietari?


La Distrigaz ni s-a spus că președintele asociației de proprietari trebuie să ceară la Distrigaz să se dea drumul la gaze. Presedintele asociatiei de proprietari este cel care reprezinta asociatia in . Fiind venituri asimilate salariilor , pentru remuneraţia obţinută de către preşedintele şi . Bun, iată-mă deci devenit președintele unui bloc interbelic cu două intrări. Administratorul asociatiei de proprietari are 2lei salariu net.


Remuneratia primita de presedintele asociatiei de proprietari sau alte persoane, in baza . Suntem o asociatie de locatari si nu mai putem plati salariile administratorului, sefului. Asociatia de proprietari are una sau mai multe scari? E doar presedintele si administratorul, cenzorul si ingrijitor ( femeie de scarbici ). Există asociaţii de proprietari în care „preţul” administratorului a. Avizarea sumelor de plată să fie realizată de comitet şi nu doar de către administrator sau preşedinte. Mulți dintre administratorii angajați la asociațiile de proprietari au ajuns stat în stat. Prin urmare, cei atrași de această meserie pot să aibă un salariu.


Gheorghe Albu, președintele asociației de proprietari. Asociaţiile de proprietari cu popriri pe conturi rămân fără salarii. Marin Bobu, preşedintele Asociației de proprietari Craioviţa Nouă. UAPC a recomandat ca fiecare proprietar sa contribuie cu lei, pentru salariul presedintelui de asociatie , acolo unde asociatiile contin peste . PREŞEDINTELE şi CENZORUL asociaţiei de proprietari.


O femeie membră a Asociaţiei de Proprietari Suceava, fostă angajată a. Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege prin care asociaţiile de proprietari , prin preşedinte şi administrator, sunt obligate să . Tatal meu a fost presedinte de asociatie de bloc ONORIFIC adica nu a primit nimic. Președinte Asociație de Proprietari. Cuvinte cheie: asociatii de proprietari , contestatie hotarare asociatie de proprietari , radu opaina, salariu presedinte asociatie de proprietari. Cu cât este plătit președintele unei asociații de proprietari ? La o asociatie de proprietari presedintele si cenzorul (pensionari) cu contract de mandat pana acum SAGA calcula CAM si pentru salariile lor dar in 1trebuia . Preşedintele asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:. Asociaţia de proprietari va afişa lunar, la vedere, modalitatea de calcul în.


Funcția efectivă a președintelui asociației de proprietari este de a. Venituri din contract de mandat la o asociatie de proprietar. Venituri realizate de presedintele si de personalul asociatiei de proprietari. Primaria Bacau la asociatiile de proprietari din oras a. Asa ca nu avem ce alege in afara de presedintele de asociatie.


Codului fiscal, remuneraţia primită de preşedintele asociaţiei de proprietari în baza contractului de mandat, reprezinta venit asimilat salariilor. Determinarea impozitului pe venitul din salarii și a contribuțiilor. Documentul eliberat angajatului de către asociația de proprietari. Anunţul de mai jos a fost pus azi în scările blocului cu numărul 1de pe strada Milcov din Bacău. Motivul a fost că a plesnit o ţeavă şi a fost . Salariile acestora sint stabilite de adunarea generala a . Contract de mandat venituri asimilate salariilor – art (2) g. Legislatie asociatii proprietari ”. Referitor la impozitul pe veniturile din salarii şi contribuţiile sociale.


Remuneraţia primită de preşedintele asociaţiei de proprietari potrivit legii . Comitetul Executiv a stabilit ca salariul preşedintelui Lazăr să fie de . Remuneraţiei primite de preşedintele asociaţiei de proprietari sau alte . Ce documente sunt necesare pentru infiintarea unei asociatii de proprietari ? In fata cui isi poate da demisia presedintele asociatiei de proprietari ? Am solicitat conducerii asociatiei de locatari Oancea Dcopii dupa listele de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare