vineri, 29 mai 2015

Rolete personalizate

Acum este posibil sa ai propriul logo sau propriul design. Identitatea ta poate fi acum vizibila tuturor. Personalizeaza-ti rulourile tale in . Fie ca alegeti imagini din catalogul nostru, fie ca este o . Putem imprima rulouri textile interioare.

Puteţi opta pentru variante uni, colorate sau personalizate cu orice fotografie. La pretul astfel obtinut se . Vedeti rolete personalizate in galeria noastra imagini. Trainice si rezistente,cu imprimeuri florale sau abstracte, rolete personalizate sunt printre cele mai lesne de instalat pe geamurile termopan. Comanda rolete personalizate ! Montaj si masuratoare gratuit.


In tara livram prin curier. Se poate imprima orice poza sau grafica dorita.

Cautati in materielele textile din cataloage cele mai noi realizari in aceste sfere,in Brasov,la pret de cost. Puteti comanda la noi rolete personalizate cu prindere inclusiv pe sticla sau in consola laterala. Rolete textile personalizate. Ce produse comercializam?


Realizam rotete textile personalizate. Putem sa imprimam orice va doriti, o poza cu persoana iubita, sigla firmei, un peisaj sau personajele preferate. Cu stofe si panze importate din UE,cu finisari moderne cu aspect de in natural,in Bucuresti. Jaluzele orizontale din aluminiu. Pentru clienți fideli și pentru colaboratori . Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest!


SHARE BLINDS este unul dintre cei mai importanti producatori de jaluzele rulouri, furnizand cele mai bune jaluzele rulouri la pret redus. Reparatii jaluzele verticale, rolete textile, storuri romane ! Producator jaluzele verticale si rolete textile Bucuresti si Ilfov. Description: Print your dream.


RULOURI TRANSPARENTE tip tambur . Keywords: rolete ,jaluzele.

Va propune un nou tip de jaluzele - si anume personalizate. Acestea sunt jaluzele exclusive, care va deveni un decor real in orice interior. Decorare pereti cu autocolant sau foto . Alege un model personalizat ! Materialul este simplu, alb, plastifiat iar printul se face . Pot fi folosite de catre firme pentru a . Aceste tipuri sunt montate prin intermediul unor cadre speciale . Fie că ferestrele dumneavoastră au un aspect tradiţional, fie contemporan și modern, noi vă oferim rolete personalizate pentru orice tip de fereastră.


PVC si sticla securizata, rulouri de exterior aluminiu si pvc, plase anti insecte, marchiza, pergola, prelata de soare, jaluzele verticale, jaluzele personalizate , . Orice produs achizitionat la noi: rolete textile, jaluzele verticale, orizontale sunt de inalta calitate. ROLETE PERSONALIZATE , PRINT IN CULORI VII. Setul tău de rolete textile este cel care îţi va răcori zilele şi încălzi nopţile. Un astfel de set de rolete textile îți oferă libertate: pot fi personalizate în orice fel. Avem peste 1produse in categoria Storuri, rolete cu preturi de la 33.


ROLLEXPERT SRL a lansat de curand noua gama de jaluzele verticale personalizate. Prin personalizare se pot imprima pe o singura fata imagini cu sigla sau . De asemenea , se preteaza foarte bine, roletele personalizate , imprimate cu sigla, sau . Ele pot fi personalizate cu imaginea clientului. La fel pentru copertine, marchize, pergole si jaluzele . Lexundros Design tehnici de umbrire. Sunt potrivite pentru amenajarea birourilor.


De asemenea, modelul poate fi unul personalizat , realizat chiar de catre dumneavoastra, sau poate fi unul dintre numeroasele modele pe care vi le oferim chiar . Rulouri textile personalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare