marți, 30 decembrie 2014

Firma de spalat covoare constanta

Mi se pare bună treabă nu am. Dumy Wash vă oferă servicii de spălat în profunzime a covoarelor și mochetelor dumneavoastră. Prin procesul de spălare vă stăm la dispoziție cu o linie . Alege o spalatorie de covoare care ofera calitate! Efectuarea masuratorilor covoarelor la sediul firmei si spalarea cu solutii . SPALAM COVOARE ore ori ce vreme Si le spalam bine-bine! Nu spalam pe jos, spalam cu utilaje.


Descoperiti spalatorie covoare la preturi reduse (produse). Oferim servicii de calitate, rapiditate și mobilitate. Suntem o echipa cu forta de munca tanara, dar cu . Spre deosebire de alte firme , dispunem de o perie speciala, fina, care este . Firma ROCLEAN MAINTENANCE SRL nu are deocamdata recenzii. Pentru alegerea firmei care se va ocupa de spalarea covorului dvs nu este indeajuns . Gasiti in aceasta pagina si spalat covoare in . SPALATORIE COVOARE CU LIVRARE LA DOMICILIU ECOLOGICA ( BIO ). De ce să alegeți serviciile noastre de spălat covoare ? Având în vedere ca avem o experienta de ani in domeniu, am avut. Constanta ian Full time.


Obține oferte personalizate, compară prețurile și comentariile. Vezi toate informațiile despre această firmă deschizând un cont gratuit. SPĂTARU PREDA Bucureşti sect 5. Spălătorie covoare profesională în Oradea. O situație recentă vizează activitatea unei spălătorii de covoare care a fost amendată de polițiștii locali.


Oferte noi pe post de Sofer- spalatorie - covoare. Va punem la dispozitie o intreaga echipa de specialisti, echipamente si utilaje . Curatatorie profesionala. Preluare: O masina de la firma noastra vine la dumneavoastra acasa pentru a ridica si. Uscare: Covorul e uscat intr-o camera speciala unde un aparat mentine temperatura si umditatea constanta.


SERVICII SPĂLĂTORIE ȘI CURĂȚĂTORIE CONFECȚII,TEXTILE – curățăm, spălam, călcăm toate tipurile de . Colectare si livrare la domiciliu - Livrare la domiciliu. Cumpara cuponul de RON si ai reducere la spalat covoare. Servicii de curăţătorie şi spălătorie.


Noi mergem pe covoarele noastre, copiii nostri se joaca pe ele si de cele mai . Comanda acum echipamente pentru spalat si curatat de pe bilancia. Echipamente profesionale pentru spalatorie la oferte speciale cu livrare rapida. Interventii si Contracte Comerciale incepand de la 1lei.


LIDERI ÎN CONSTANȚA ÎN MATERIE DE COSMETIZARE AUTO ȘI AMBARCAȚIUNI –. Povestea e simpla: sun la firma miercuri, intreb daca aduc covoarele joi. Treptat am reusit sa trecem peste dificultati si sa cream o firma recunoscuta pe piata. Scopul pentru care a luat naştere firma de curatenie Ideal Tima Clean acum mai bine de zece ani.


Cautati o spalatorie -curatatorie ecologica de haine in . Spalare Tapiterii, Canapele. Prestam servicii de spalare - curatare saltele - canapele - covoare la domiciliu si tapiterii auto, la cel mai. Firma noastra presteaza servicii de dezinsectie.


Soft Clean va ofera servicii de curatare, calcare, spalare pentru covoare si o gama larga de piese vestimentare, de la cele purtate zilnic, pana la. Tomis Clean vă oferă servicii de spălare și uscare a covoarelor prin intermediul liniei profesionale de ultimă generație și a detergenților de calitate care . Lucram cu cele mai rapide firme de curierat din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare